Категории

Последно от блога

Последни коментари

Все още няма коментари

Tag cloud

There is no tag
GOSBI

Храна за кучета и котки без консерванти

Храна за кучета и котки без консерванти

Надписът Natural preservatives and antioxidants е гаранцията за клиентите и техните любимци, че в сухите храни на Gosbi за кучета и котки не се съдържа никаква синтетика и са произведени със 100% натурални продукти. Надписът ще намерите върху всяка опаковка от сериите сухи храни Exclusive Grain Free, Exclusive и Original на GOSBI. Той е поставен от производителя и е Вашата гаранция от него. Това е важно, защото понякога клиентът може да се заблуди или да бъде подведен. Ние от Gosbi Bulgaria ще Ви изброим няколко подвеждащи трикове:

- Розмарин - натурален антиоксидант, но не изключва наличие на синтетични консерванти.
- With natural ingredients - с натурални съставки - само че може освен натуралните съставки да има и синтетика - едното не изключва другото.
- Без консерванти - да, но е възможно влагането на синтетични антиоксиданти - отново едното не изключва другото.
- Смесени токофероли - естествен източник на витамин Е - добре, но това е отделна съставка и не изключва влагането на допълнителни синтетични консерванти и антиоксиданти.

Суха храна със срок на годност над 18 месеца и влажност около 10% е невъзможно да бъде произведена без влагането на синтетични консерванти или антиоксиданти в нея. Срокът на годност обаче не дава 100% гаранция, защото се намалява умишлено с цел подвеждане за натуралност. Всеки един производител ще изпише, че използва само натурални консерванти и антиоксиданти, защото това са скъпоструващи съставки/суровини и освен, че не са вредни за любимците ни са и реклама за производителя и продуктите му.

Законодателството в Европа не задължава производителите да изписват влаганите от тях консерванти и антиоксиданти. Ето защо надписът, който Ви показваме, е важен и е единствената Ви гаранция, че давате на любимеца си 100% натурална суха храна!

Gosbi Bulgaria

Fri, 19 Jan 2018
Публикувано от Администратор

 |  0 Коментара

Коментара (0)

Напишете коментар

Продължи

Reload

 
Top