Категории

Последно от блога

Последни коментари

Все още няма коментари

Tag cloud

There is no tag
GOSBI

Хранене на кучето и котката

Хранене на кучето и котката

Хранене на кучето и котката

Защо да послушаме ветеринаря?

Партньори/дистрибутори на Gosbi Bulgaria са само ветеринари. Не можем да работим с всеки, защото според нас хората, които ви продават храна, трябва да са специалисти, да са наясно кое е най-добре за здравето на животните, да са действащи лекари.

- Когато купувате храна от ветеринарен обект, имате възможността да ви препоръчат най-добрата храна, подходяща точно за вашия любимец.

- Ако вземете вашия любимец с вас, когато му купувате храна от ветеринаря, имате и възможност за безплатна консултация. Никой лекар няма да си замълчи, ако види, че четириногият ви приятел има здравословен проблем. Понякога този проблем може да се види само от специалист на пръв поглед. Никой ветеринар няма да ви откаже и съвет, когато го попитате за вашия любимец. А щом кучето или котето са с вас, тогава преценката на лекаря със сигурност ще бъде прецизна.

- Съветите, които ще ви даде един ветеринарен лекар, са свързани с много четене на медицинска литература и декларирани истински случаи, а не с четене на форуми и постове от регистрирани скрити зад профилите си търговци.

- Ветеринарният лекар ще ви препоръча храна, която да се отразява добре на вашите четириноги приятели. Никой доктор не препоръчва вредна храна нали? В противен случай той не само, че няма да е професионалист, а и ще ви загуби като пациенти.

- Живеем във време, в което не само хората, а и кучетата и котките имат различни алергии. Четириногите ни приятели се борят със затлъстяване, диабет, падане на козина, проблеми с кожата, слабеене, камъни, диария, гастрит и с много други различни здравословни неприятни състояния и диагнози. Прекалено често се оказва, че тези проблеми са предизвикани от неправилно хранене. Става дума или за нискокачествени кучешки и котешки храни, или за неподходящи за любимците храни от трапезата на техните стопани.

- Препоръчваме да изберете храни, хранителни добавки и лакомства само и единствено от ветеринари и по тяхна препоръка.

Thu, 25 Aug 2016
Публикувано от Администратор

 |  0 Коментара

Коментара (0)

Напишете коментар

Продължи

Reload

 
Top