Разгледани продукти

Последно от блога

GOSBI

GOSBI COMFORT CADAQUES LIME

108,00 лв.

Добавяне в списъка с любими

Всички цени са с включен ДДС

Легла за кучета

Последно поколение техническо покритие: двоен слой тефлон, който осигурява на тъканта защита срещу замърсяване, оцветяване, слънчевите лъчи - UVA, пропиване на течности, както и отблъсква мръсотията без да влошава докосването и дишането на материята. Това позволява изключително терморегулиране на кучето и лесно почистване. Произведени по най-модерна технология против захабяване.

Хипоалергенна материя против образуването на бактерии!

Пълен комфорт: подложката (матракът) е създадена на базата на (VISCO ELASTIC) вискоеластична материя плюс пяна и осигурява идеална плътност за пълноценна почивка, разпределяйки тежестта на кучето максимално равномерно. VISCO ELASTIC се използва при производството на висококачествени матраци за хора.

Балансирана структура. Състав: 50% памук и 47% полиестер, които осигуряват меко и приятно докосване. Тази комбинация осигурява изключителна дълготрайност.

Високотехнологични функционални детайли: дизайнът позволява лесна облицовка и не се нагрява благодарение на широкия си отвор. В допълнение включва ципове от престижната марка YKK, ушити с фланец за по-голяма защита.

Собствено производство: ние проектираме и произвеждаме в Испания, в нашите собствени работилници в сътрудничество с Cal Rei, за да осигурим най-високи стандарти за качество.

Позволява изпиране в пералня на ниска температура до 40 градуса.

Може да се третира с белина без това да навреди на тъканта и цветовете.

Избирайки леглата за кучета Gosbi Comfort вие ще предоставите най-високото качество, произвеждано в световен мащаб. 

легла за кучета тефлон

качествени легла за кучета

луксозни легла за кучета

Напишете свой отзив

GOSBI COMFORT CADAQUES LIME

GOSBI COMFORT CADAQUES LIME

Напишете свой отзив

Top