Разгледани продукти

Последно от блога

GOSBI

GOSBI COMFORT TECHNIC BLACK

86,40 лв.

Добавяне в списъка с любими

Всички цени са с включен ДДС

Постелки за кучета 

Иновативна 3D тъкан: милиони полиестерните влакна се преплитат хоризонтално и вертикално, за да образуват въздушна камера с терморегулиращ ефект.

Максимален комфорт и благополучие: благодарение на стабилността и твърдостта на материалите те се препоръчват и за кучета с Leishmania (лайшманиоза), дисплазия и болки в ставите и др.

Собствено производство: ние проектираме и произвеждаме в Испания, в нашите собствени работилници в сътрудничество с Cal Rei, за да осигурим най-високи стандарти за качество.

Препоръчват се и за ветеринарни клиники, кабинети и амбулатории: допълнителното им омекотяване осигурява пълноценна почивка за възстановяване на кучето. В допълнение благодарение на своето хидрофобно поведение тя позволява да се поддържа максимално сухо животното по време на хирургични операции или постоперативни манипулации. Съвместими с използването на топлинни постелки.

Комфорт и лекота: благодарение на своята лекота и малки размери се добавя памучна тъкан, която предлага същия комфорт като висококачествените матраци за хора.

Перфектна хигиена: хипоалергенната триизмерна структура срещу изпотяване предотвратява миризми и образуване на бактерии, акари  и гъбички

Лесно почистване: тяхната отблъскваща тъкан може да се измие с маркуч или в пералня и предлага ултрабързо сушене както в сушилнята, така и на открито.

Състав: 100% полиестер

постелка-за-кучета-дисплазия    

                

                   

Напишете свой отзив

GOSBI COMFORT TECHNIC BLACK

GOSBI COMFORT TECHNIC BLACK

Напишете свой отзив

Top