Последно от блога

GOSBI

GOSBI: MANUFACTURER OF HIGH QUALITY PRODUCTS

SELECT NATURAL INGREDIENTS FOR A HEALTHY MEDITERRANEAN DIET

GOSBI: ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ 

ПОДБРАНИ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО СРЕДИЗЕМНОМОРСКО МЕНЮ

хубава храна за кучета

Животинският инстинкт на експертите от испанската компания GOSBI PET FOOD S.A. ги кара да изберат внимателно най-добрите естествени съставки, за да предоставят на нашите верни космати приятели питателно меню по здравословни средиземноморски рецепти.
Защото в GOSBI наистина вярват, че добрата храна ще направи чудеса за здравето на нашите домашни любимци.

хубава храна за кучета и котки

GOSBI е голяма фамилна компания с дълга история от 1975 г. и започва дейността си с производство на фуражи. Проектът GOSBI стартира през 2003 г. GOSBI e ентусиазиран производител на храни и продукти за домашни любимци. Продуктите на GOSBI се произвеждат в Испания, в местност близо до Барселона. Някои от продуктите се произвеждат в испанска фабрика за човешка храна. Производителят гарантира изключително качество и работи със страст за удовлетвореността на клиентите, вярващи в средиземноморското меню и поддръжници на разнообразието на нуждите на домашните любимци. Основната цел на GOSBI е да постигне подобряване на храненето на нашите домашни любимци.

Хранителната философия на GOSBI се основава на биосъставки и висока усвояемост (над 94%) от животните. 


Опитът на GOSBI се базира на познанията на диетолози и няколко поколения ветеринари. Производственият процес е стриктно следен, като храните са приготвени на ниска температура до (90 градуса). Влагат се само строго избрани естествени и натурални съставки. Производството е екологично, а с помощта на уникалните средиземноморски рецепти и вложените високачествени продукти се постига здравословно и апетитно меню.

GOSBI e производител на висококачествена храна за кучета и котки - висок клас SUPER PREMIUM. 

Сериите сухи храни за кучета GRAIN FREE и EXCLUSIVE са от най-висок клас

Те са храни за кучета с истинско обезкостено месо и/или обезкостена риба, полезни висококачествени зеленчуци, плодове, билки, морски водорасли, СГОТВЕНИ на бавен огън (ниска температура), по СОБСТВЕНА оригинална средиземноморска рецепта, специално за вашето куче. Усвояемост над 94%.

В серията EXLUSIVE са вложени само НАТУРАЛНИ съставки, гарантиращи най-висока смилаемост и оптимални хранителни стойности, които укрепват здравето и благосъстоянието на кучето. В серията EXCLUSIVE е вложено само дехидратирано обезкостено месо и/или риба в зависимост от формулата и НЕ губи процентното си количество, след като е преминало процеса на екструдиране. Единствената вложена зърнена култура е само висококачествен ориз от 15% до 20% в зависимост от формулата. (Ниското ниво, дадено в точни проценти, на вложения ориз запазва гликимичния индекс в норма)

В иновативната храна за кучета от серията GRAIN FREE е вложено допълнително и прясно месо, или прясна риба към дехидратираните обезкостени меса и риби. По този начин е постигнато максимално възбуждане на животинския инстинкт при кучето.

Храните GRAIN FREE (без зърно) са сред най-полезните за кучета заради високото съдържание на месо или риба и ниското съдържание на въглехидрати плюс липсата на зърнени култури. Специфично за серията GRAIN FREE на GOSBI е и ниското процентно съдържание на картофи. (Ниското ниво, дадено в точни проценти, на вложения картоф запазва гликимичния индекс в норма)

grain_free_dog_food

GRAIN FREE и EXCLUSIVE сериите НЕ съдържат царевица, пшеница, соя, ГЛУТЕН, ечемик, овес, трици, ръж, просо, сорго и др.! Те НЕ съдържат кости, нокти, крака, пера, човки и други субпродукти, както и карантии! Двете серии са произведени със 100% натурални съставки. Високи нива на глюкозамин, хондроитин, зеленоуста мида, Омега - 3, Омега - 6, L -карнитин и други изключително полезни съставки. Без изкуствени/синтетични консерванти и антиоксиданти.

Предимство на сериите GRAIN FREE и EXCLUSIVE е и балансираните нива на протеини и мазнини, съобразени с климата в Европа. При храните GRAIN FREE и EXCLUSIVE за порасналите кучета протеинът е от 25% до 29% в зависимост от рецептата.

GOSBI предлага висококачествена храна, специално за кучета за кучета с хранителни алергии (алергия към пиле, алергия към глутен, към зърнени култури и др.), любимци с дентални проблеми.

ВАЖНО! В сухите храни на GOSBI от сериите GRAIN FREE и EXCLUSIVE не се влагат на костни, рибни или месни брашна (Free meal)!

Сериите сухи храни за кучета и котки ORIGINAL DOG и ORIGINAL CAT са безглутенови и са с усвояемост над 90%. Не съдържат ГМО, пшеница, ГЛУТЕН. Ниско ниво на царевица. Обогатени са с омега-3 и омега-6 и са със 100% натурални съставки. Без изкуствени/синтетични консерванти и антиоксиданти.

Серията храни за кучета LIFE е икономична серия. Отличава се с първа съставка от месен протеин и втора допълнителна. Обогатена с витамини и не съдържа ГМО. 100% натурални съставки. Без изкуствени/синтетични консерванти и антиоксиданти.

GOSBI произвежда и луксозни - деликатесни консерви за кучета и котки. Продуктите са специално приготвени както за животни в добро здравословно състояние, така и за любимци на специална диета – кастрирани, в много напреднала възраст, кърмещи, бременни и бебета.

Консервите за котки - FRESKO CAT - са от най-висок клас, произведени са във фабрика за човешки храни. Съдържат свежо и прясно месо, късчета риба, скариди, полезни водорасли, които се грижат за денталната хигиена и допринасят за свеж дъх. Не съдържат други зърнени култури освен 4% висококачествен ориз. Консервите са с високо съдържание на протеин от истинско крехко месо и/или риба и не съдържат субпродукти и карантии. Без изкуствени/синтетични консерванти и антиоксиданти.

Консервите за кучета  - FRESKO DOG - представляват свежа консервирана храна за кучета без ГМО и без зърнени култури, като едновременно се грижат за денталното здраве на любимеца. Без изкуствени/синтетични консерванти и антиоксиданти.

Специалните награди - лакомства за кучета GOSBITS са изключително търсени заради високия си клас, вложеното над 70% прясно месо или риба, както и полезното влияние върху целия организъм на кучето. Изборът на вкусове от лакомства е богат - риба, агне и др., както и специални дентални пръчици, съобразени с породата. За кучетата с хранителни алергии се предлагат различни видове с иновативен състав, които съдържат само един месен протеин - монопротеинови. Всички лакомства са без зърнени култури (Grain free), не съдържат субпродукти и карантии. Без изкуствени/синтетични консерванти и антиоксиданти.

Много компании искат да приличат на GOSBI и като визия, и като състав на храните. Истината е, че само в GOSBI готвят в истинския смисъл на думата.  

Доброто хранене по време на периода на растеж на четириногия ви приятел е от съществено значение за здравето му, тъй като той е в най-деликатния момент от живота си. Хубаво е да знаете, че кученцата от едри породи не се считат за възрастни, докато не станат на 16-18 месеца, тъй като до тази възраст не са завършили своето развитие. Кученцата от средно-големи породи се считат за възрастни на 12 месеца. Най-малките породи завършат растежа си между 6 и 9 месеца.

След като те станат възрастни и завършат развитието си, нуждите им се променят. Заради това храната на GOSBI е съобразена с индивидуалните им потребности.
     

Малките породи често имат проблеми с челюстта и зъбите заради това размерът и структурата на храната за тях от GOSBI  е лесна за дъвчене и ще помогне за предотвратяване на бъдещи проблеми.

Средните породи се нуждаят от балансирани енергийни доставки, като се взема предвид активността им. Поради тази причина е важно и да се хранят балансирано.
По-големите породи са склонни да имат проблеми със ставите, но чрез правилно хранене може да се предотвратят някои заболявания, свързани с теглото на вашия домашен любимец.

Най-новите продукти са млека MATERNAL DOG, MATERNAL CAT и хранителни добавки за кучета и котки. 100% натурално масло от сьомга SALMON OIL с изключително качество и доказан ефект. За кучета, които имат нужда от подсилване на организма се предлага специална 100% натурална добавка LONG LIFE с множество полезни ефекти за здравето на любимеца. Без изкуствени/синтетични консерванти и антиоксиданти.

Предлага се и специална серия NATURAL CLEAN. В нея е включена гама от шампоани с 95% натурални съставки. Шампоаните са предназначени за кучета с чувствителна кожа, за кучета с бяла козина, подходящи са за заздравяване на косъма, подсилване на липидната бариера и са идеален избор за всички кучета. Друг нов продукт от серията NATURAL CLEAN са специалните ароматизатори за помещения, в които се отглеждат домашни любимци, както и почистващи препарати, безвредни дори за новородени кучета и котки, премахващи неприятни миризми и различни замърсявания. Гордостта е във високия процент натурални съставки.

GOSBI е сертифициран производител от най-голямата организация за защита на животните в света PeTA. Никога не са правени тестове и експерименти върху животни в процеса на проектирането, създаването и производството на храните Gosbi. Това е поредното доказателство за любовта и загрижеността на Gosbi Pet Food S.A. към нашите приятели.

качествена храна за домашни любимци сертификат от PeTA

Гозбите на GOSBI са сготвени с много любов, търпение и отговорност за нашите четириноги приятели, както приготвяме домашната храна за най-любимия си човек!

Рецептите на Gosbi са вдъхновени от думите на Хипократ: "Нека храната ви бъде лекарство и лекарството - храна!"

Gosbi вярва, че всички животни заслужават да бъдат хранени достойно и затова се стреми да осигури здравословна и естествена храна на справедлива цена. 

GOSBI - СПОКОЙСТВИЕТО ДА ЗНАЕШ, ЧЕ СЕ ХРАНЯТ ДОБРЕ! 


Top