Последно от блога

GOSBI

Защото Вашият любимец е специален!

VIP PET Ltd. е официален вносител/дистрибутор на GOSBI PET FOOD S.A. (Spain) за България.

VIP PET е фирма, създадена специално за благоразположението и здравето на вашите домашни любимци.  Нашата мисия е да бъдем полезни както на вас, така и на вашите кучета и котки, защото – признавате или не - те са VIP във всяко семейство. Нашето вдъхновение е веселото посрещане на кучето, когато се прибирате вкъщи. Нашето вдъхновение е сладкото и уютно мъркане на котето, когато се сгуши във вас. Нашето вдъхновение са игрите и радостите, които даряват четириногите ни приятели.

И заради това вдъхновение, решихме да изберем най-доброто за тях!

Омръзна ли ви от комерсиални марки храни, които разчитат да ви привлекат като клиенти основно с масовост и реклама, а не с качество?

Храната, която предлагаме, е приготвена по ЕКОРЕЦЕПТИ, изключително здравословна и вкусна, без да води любимците ви до вредно  пристрастяване към нея, макар че щом я опитат, със сигурност ще усетите, че са очаровани. Храната, която предлагаме, е подходяща  за най-капризните вкусове и най-специалните нужди на кучетата и котките. Храната, която предлагаме, се препоръчва от редица ветеринари в цяла Европа.

Ние не предлагаме обикновена суха храна или паучове. Нашата храна е вкусна, полезна и гарантира дълголетието на вашите любимци. Защото храната, която предлагаме, е специално сготвена за тях. Тя е изключително здравословна, приготвена е на бавен огън, не съдържа ГМО или вредни синтетични консерванти и антиоксиданти. Нашите гозби са директен внос от Испания, с гарантирано качество и произведени по най-модерна технология. Любима е още на кучетата и котките в Испания, Италия, Португалия, Франция, Белгия, Германия, Австрия, Чехия, Полша, Словения, Словакия, Румъния, Сърбия и др. Специално поръчвана е за домашните любимци на популярни личности от цяла Европа.

Блюдата, които предлагаме на вашите любимци, са приготвени от отбрани съставки. Те са добити от екологично чисти региони без замърсители и са обработени по иновативни методи. Пълната гама от храни, които ще купите от нас, са преминали всички необходими лабораторни изследвания за гарантиране на високото им качество. Гарантират активността както на малки кучета и котки, така и на пораснали любимци, любимци в напреднала възраст, алергични, с наднормено тегло и кастрирани четириноги. Подходяща е и за кучета водачи, любимци, които се явяват на изложби и състезания. 

За да бъдем максимално полезни, предлагаме директна доставка до вратата ви. 

Най-важното е, че всеки път, когато си поръчате храна от VIP PET, вие ще получите специално отношение – без значение дали сте поръчвали до момента или искате само да изпробвате нашите продукти.

Защото за нас вашите любимци са на първо място! Те са истински VIP-ове, защото ви даряват щастие и преданост. А наше задължение е да ги накараме да се почувстват не само глезени и специални, а и да бъдат здрави и доволни от храната си.

Ако желаете да закупите продуктите на Gosbi на място (физически), можете да се обърнете към вашите ветеринарни лекари и да ги попитате за Gosbi.

Нашите партньори са ветеринарните лекари в България. Търсете продуктите на Gosbi при тях.

храна за ветеринарни лекари    

Ако сте ветеринарен лекар и също като нас вярвате, че качествената храна е ЗДРАВЕ, може да станете представител на GOSBI.

За повече информация: 

0887 077 403

office@vippet.bg


Top